Merge Bulă într-un bar şi vede, în spatele tejghelei, un borcan plin ochi cu bancnote de 100 de euro.Evaluează din ochi suma, care se află în borcan, şi curios îl întreabă pe barman : 
– Care-i treaba cu borcanu ? 
– Păi pe scurt : dacă pui o bancnotă de 100 de euro şi treci trei teste, toţi banii din borcan sunt ai tăi. 
– Şi care sunt cele trei teste ? 
– Regula este să le afli după ce pui bancnota de 100 de euro în borcan. 

Îi dă omul o bancnotă de 100 de euro la barman, barmanul o bagă în borcan şi îi spune: 
– Treaba merge cam aşa: prima dată trebuie sa bei dintr-un foc o sticlă întreagă de palincă, apoi sa mergi în spatele barului în curte unde avem un pitbull pe care îl doare tare rău o măsea.Tu, cu mâinile goale, trebuie să i-o scoţi. Ultimul test este cu o babă de 90 de ani care locuieşte deasupra barului şi niciodată în viaţa ei nu a avut orgasm, tu trebuie să o ajuţi la capitolul ăsta. 
– Ştiu că am dat bancnota de 100 de euro dar nu mă încumet să fac testele. Trebuie să fii nebun! 
– Este alegerea ta, dar banii rămân în borcan, zice barmanul. După ce bea câteva pahare, Bulă prinde curaj şi-l întreabă pe barman : 
– Unde dracu-i sticla aia de palincă? 
Barmanul îi dă sticla. Omul, cu ambele mâini pe ea, o goleşte fără să se strâmbe, apoi, împleticindu–se, îşi face drum către curtea din spate, de unde, foarte curând, se aud zgomotele unei lupte crâncene. După un timp se aşterne o linişte deplina şi fix când restul clienţilor şi barmanul credeau că Bulă a murit, el intră pe uşă muşcat, zgâriat şi cu cămaşa franjuri pe el, se îndreaptă spre bar şi, spre stupefacţia asistentei, strigă: 
– Unde-i baba aia pe care o durea măseaua?!